• Caspersvej 7 • 9900 Frederikshavn • Tlf. 98 42 43 55

  Log in

Tilhørsforhold

Caspershus er en selvejende institution. Samvirkende Menighedsplejer nedsætter bestyrelsen bestående af 4 personer.

Tilknytningen til Samvirkende Menighedsplejer er fra 2007. Her før stod Gigtforeningen bag den selvejende institution siden 1971. Menighedsplejen er en erfaren aktør på plejeområdet, og er med i driften af mange institutioner i Danmark.

Læs om menighedsplejen på. http://www.menighedsplejer.dk/

Se navne på bestyrelsens medlemmer her på hjemmesiden. – se under Caspershus/bestyrelse.

Nedenstående fra velkomstsiden på Samvirkende Menighedsplejers ovennævnte hjemmeside:

Samvirkende Menighedsplejer

Samvirkende Menighedsplejer er en folkekirkelig landsorganisation for menighedsplejer i Danmark. Menighedsplejer er både selvstændige menighedsplejeforeninger og menighedsplejen med basis i sognets menighedsråd.

Menighedspleje kan bedst beskrives som det kirkelige sociale arbejde, der udføres lokalt i sognene.
Vort arbejde er baseret på det kristne menneskesyn og respekt for det enkelte menneskes eget værd.

Vort formål er at inspirere til og støtte udvikling af netværksarbejde og omsorg for mennesker i alle aldre. Ikke mindst ældre, syge, ensomme og udsatte børnefamilier sætter vi hjælpeindsatser ind for – i samarbejde med sognene.

Vi står til rådighed for sognene med konsulentbistand, tilrettelæggelse af kurser, uddannelse af frivillige medarbejdere samt økonomisk støtte.

Desuden bistår vi ved etablering og drift af professionel pleje og omsorg på ældre- og handicapområdet.

Vi har i mere end 100 år været pionerer i omsorgsarbejde. Vi bruger de mange års erfaring som en værdifuld ressource, når vi tager nye opgaver op. Vi holder hele tiden øje med samfundsudviklingen, og vi inspirerer sognene til at sætte ind, hver gang medmenneskeligheden er truet for en udsat gruppe. Vi opfordrer sogne og enkeltpersoner, der vil indgå i en menighedsplejeopgave, til at rette henvendelse (tlf. 36 46 66 66, e-mail: smp[snabela]menighedsplejer.dk).