Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nucavi.dk/caspershus.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Besøgstjeneste – Caspershus
  • Caspersvej 7 • 9900 Frederikshavn • Tlf. 98 42 43 55

  Log in

Efter Samvirkende Menighedsplejers koncept, Tid til venskabBesøgstjeneste på Caspershus.

Venskaber er noget som opbygges, og tager netop tid. En besøgstjeneste gør ikke mennesker til venner, men den skaber mulighed for at venskaber kan opstå gennem besøg. Derfor vil vi se de som via denne ordning kommer på besøg hos en beboer som en besøgsgæst, og se beboeren som besøgsvært.

Koordinator

Kontakt sygeplejefaglig leder Tanja H.S. Larsen med spørgsmål hvis du er interesseret i at blive besøgsgæst til en beboer på Caspershus. Tlf. 9842 4355.

 

 

 Hvordan bliver jeg besøgsvært?

Besøgsvært kan en beboer selv ønske at blive, eller det kan være pårørende som på beboerens vegne kan fremsætte ønsket. Det sker ved henvendelse til kontoret på Caspershus, Tanja H.S. Larsen, tlf. 9842 4355. Der udfærdiges en skriftlig aftale om værtskabet.

Hvad kan “et besøg” indeholde?

Besøgets indhold fastsættes og udføres af gæst og vært i fællesskab. Fra institutionens side sætter vi ikke bestemte rammer for besøgene, som kan foregå hos beboeren på institutionen eller som ture ud af huset. Vi er naturligvis altid klar til at rådgive, og til at løse evt. opståede spørgsmål eller problemer.

Fra institutionens side glæder vi os over, og siger tak til de frivillige som har stillet sig til rådighed, og ser frem til at det bliver endnu et godt tilbud til beboerne på Caspershus.