Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nucavi.dk/caspershus.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Kulturaftener – afholdes af frivillige. – Caspershus
  • Caspersvej 7 • 9900 Frederikshavn • Tlf. 98 42 43 55

  Log in

Lokalt tiltag i samarbejde med Samvirkende MenighedsplejerCaspershus som kulturelt mødested

Èn onsdag om måneden

Arrangementerne afholdes for beboere en onsdag eftermiddag om måneden. Pris kr. 20,00.

“Åbenhed” i bredere forstand….

Med “Åbne arrangementer” tænker vi også i en mere overført betydning,  I begrebet åbenheden ligger  også, at vi som plejeinstittuion ønsker at bidrage til at flere mennesker får et reelt indtryk af at flytte i en plejebolig.  Måden plejeboliger er konstrueret på –  “leve- bo miljø tanken” –  er jo netop, at man som beboer har sin egen lejlighed, og bevarer maksimal mulighed for at leve sit liv som man gerne vil. Livet går ikke i stå af at flytte i plejebolig……. der er ting man har brug for hjælp til, men det ser vi som noget ganske andet. Som borger med en plejebolig som adresse er man stadig en del af byen og af kulturen.

Har du lyst til at deltage som frivillig

Her er muligheden for ældre som har overskud, til at være en del af åbenheden som beskrevet ovenfor, til at gøre en positiv forskel for sig selv, og til at hjælpe andre ældre til gode oplevelser.

Har dette vakt din interesse er du velkommen til at kontakte Caspershus på vores hovednr. 9842 4355, spørg efter ledende ergoterapeut Dorthe Dettmann eller institutionsleder Henning Clausen.

Kultur-arrangementer på Caspershus

Samvirkende Menighedsplejer er organisationen som siden 2007 har stået bag den Selvejende Instituion Caspershus, og herigennem har vi fået muligheden for dette frivilligheds tilbud til beboere og pårørende på Caspershus.