Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nucavi.dk/caspershus.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Kultureftermiddage – Caspershus
  • Caspersvej 7 • 9900 Frederikshavn • Tlf. 98 42 43 55

  Log in

Lokalt tiltag i samarbejde med Samvirkende MenighedsplejerCaspershus som kulturelt mødested

Èn onsdag om måneden

Arrangementerne afholdes af frivillige, for beboere en onsdag eftermiddag om måneden.

Frivilliggruppen

Gruppen af frivillige består af mennesker der har været tilknyttet Caspershus i mange år, og for en stor del også af tidligere ansatte som giver af deres tid til beboerne på Caspershus.
Det er guld værd for en institution som vores, at der er mennesker udefra som knytter kontakter til beboerne.

Har du lyst til at deltage som frivillig

Her er muligheden for ældre som har overskud, til at være en del af frivilliggruppen som beskrevet ovenfor, til at gøre en positiv forskel for sig selv, og til at hjælpe andre ældre til gode oplevelser.

Har dette vakt din interesse er du velkommen til at kontakte Caspershus på vores hovednr. 9842 4355, spørg efter ledende ergoterapeut Dorthe Dettmann eller institutionsleder Henning Clausen.

Kultur-arrangementer på Caspershus

Samvirkende Menighedsplejer er organisationen som siden 2007 har stået bag den Selvejende Instituion Caspershus, og herigennem har vi fået muligheden for dette frivilligheds tilbud til beboere og pårørende på Caspershus.