• Caspersvej 7 • 9900 Frederikshavn • Tlf. 98 42 43 55

  Log in

Bolig på CaspershusHvordan søger jeg en plads på Caspershus?

Plejebolig / skærmet afsnit for demente / genoptræning
Du er altid velkommen til at kontakte Caspershus for nærmere information om ansøgning om plejebolig / plejebolig i skærmet afsnit / genoptræningsplads.

Ansøgning om plejebolig på Caspershus.
Plejebolig på Caspershus er ikke forbeholdt nogen bestemt gruppe, alle kan søge. Henvisning til en plads på Caspershus sker via den fælles venteliste til plejeboliger som administreres af Frederikshavn Kommune. Søger man en plejebolig starter man med henvendelse til Frederikshavn Kommune. (Tlf. hovednr. 9845 5000) for at se på hvilke muligheder der findes..

Besøg på Caspershus.
Du, med pårørende, er altid velkommen til at kontakte Caspershus for at aftale et besøg, hvis du er i en situation hvor plejebolig er på tale.

Skærmet afsnit for borgere med demens.
På Caspershus har vi erfaring med pleje af borgere med demens  siden 1995. Vi har et velfungerende skærmet afsnit indrettet som boenhed med 10 pladser.

Genoptrænings ophold – ansøgere fra Frederikshavn kommune.

2 boliger på Caspershus er reserveret til genoptrænings ophold for borgere fra kommunen. Vi modtager borgere som henvises til genoptræning af Frederikshavn Kommune.
Kontakt Frederikshavn Kommune på hovednummeret 9845 5000 eller Caspershus på 9842 4355 , så hjælper vi dig videre i systemet.
Betaling for genoptræningsopholdet sker efter de af byrådet vedtagne takster.

Genoptrænings ophold – ansøgere fra andre kommuner.
Såfremt hjemkommunen dækker udgiften til opholdet, og der er ledig plads, har Caspershus mulighed for at tilbyde genoptrænings ophold af op til 3 måneders varighed. Du bor i en plejebolig på Caspershus og træningen vil indeholde plejefaglig bistand, ergoterapeutisk vejledning og fysioterapi med mulighed for træning i stort varmtvandsbassin.

Kontakt os venligst for nærmere information.